Klubbcup

Endelig er vi i gang med klubbcupen igjen! Første runde ble gjennomført i Nordlysbadet i kveld. Mange blide og dyktige svømmere, deres søsken og foresatte deltok. Under klubbcupene får utøverne øve på konkurransesvømming i trygge rammer. De voksne deltar som trenere, riggere, tidtakere, sekretariat, kakebakere, kaffekokere, ryddegjeng, publikum og heiagjeng. På denne måten blir både store og små bedre kjent med hverandre. Vi ønsker alle utøvere på A-,B-, C- og D-gruppene – med foresatte og søsken velkommen til neste klubbcup som er søndag 17. desember kl 18:30-ca. 20:00. Da spiser vi en liten førjulskvelds med rundstykker og brødskiver etter at svømmingen er ferdig. Håper flest mulig prioriterer å komme da, selv om det er like før jul. Godt å svømme litt og ha sosialt samvær i julestria.

Bildet er tatt fra første klubbcup 12.11.17.