Klart for barnesvømming til høsten

Alta Svømmeklubb har kommet til enighet med Cecilie Daniloff om videreføring av Barnesvømmingen. Cecilie har vært kursansvarlig for Barnesvømming gjennom Nordlysbyen STK frem til juni i år, og nå fra høsten videreføres dette kursopplegget i regi av den sammenslåtte klubben Alta Svømmeklubb.

Styreleder Rune Suhr Berg og Kursansvarlig for Barnesvømming Cecilie Daniloff

Cecilie har jobbet og fått utviklet sine svømmekurs over mange år og er svært profesjonell. Vi i Alta SK er glade for at vi kan fortsette å tilby svømmekurs for barn av høy kvalitet. Første kurs starter torsdag 22.august i Nordlysbadet. Påmelding til disse kursene gjør man på Cecilies webside vannglede.no. Vi har også linket til dette fra vår egen webside nå på altask.no.

Håper alle har en fin sommer ferie, og er klare for svømming igjen når ny sesong starter i igjen i august.

Sommerhilsen fra Rune