Gode prestasjoner i NM

NM Kortbane Svømming gikk av stabelen i Stavanger sist helg og Alta SK hadde tre utøvere med. 

 

 

Karl Andre Thomassen, Gard Fossmo Sundby og Sabrina Jessen

 

Sportslig leder Tom Eirik Olsen har oppsummert NM dag for dag:

Dag 1 av kortbane-NM i Stavanger er unnagjort og våre to flotte ryggsvømmere har vært i aksjon. Først ute var Sabrina med sin 50 rygg på tida 31.92. Dette er noe over sin pers og hun blir nummer 35 i juniorklassen.

Gard svømmer en veldig bra 200 rygg hvor han forbedrer tiden fra Nordsjøstevnet for under to uker siden med fire sekunder. Han har jobbet målrettet på trening med et par enkle forbedringer og leverer derfor et løp på 2.09,89, en personlig rekord med 1.3 sekunder. Han får en flott 14. plass totalt av juniorer og seniorer og er bare 3 sekunder bak finalenivå.

Dag 2: Nok en god dag for våre gutter i Stavanger. På dagens 100 butterfly svømmer Gard like over sin bestetid, men forbedrer seg fra Nordsjøstevnet. 59,70 er det nest beste han har gjort, så vi er ok fornøyde med det. Gard svømmer ikke mange tak fly på trening, så det er mye å gå på.

Treningskameraten Karl Andre knuser til i dag med pene 58,23 og setter en solid pers med 9 tideler. Dette til tross for at han har vært så influensasyk den siste uka at han måtte kraftig overtales til å bli med til NM.. Uten å ha vært i vannet på mange dager svømmer han på overskudd.

Dag 3: Karl Andre er godt fornøyd med sin siste øvelse på NM. På dagens 200 fly ble det en solid bestenotering med tiden 2.08,76 og en flott 12.plass. Det er helt utrolig hvordan litt overskudd kan forbedre et løp i samme basseng fra bare to uker siden fra 2.15 ned til 2.08. Enda tror vi litt trening inn mot NM hadde gjort dette enda bedre.

Dag 4: Gard avslutter NM Kortbane på best mulig vis ved å bryte minuttgrensa på 100 rygg med 59,86. Gard åpner hardt og perser med halvsekundet også på 50 rygg?.  Alt i alt er vi veldig fornøyd med NM?